10 populairste recepten van 2021

10 populairste recepten van 2021

Bye Bye 2021! Wat is dat jaar weer voorbij gevlogen. Een jaar waar helaas Corona weer vaak de spelbreker was en toch was het een jaar vol lekker eten & drinken. Daar kan namelijk geen enkel virus tussenkomen 😄, gelukkig maar. Julie zijn ook dit jaar weer volop aan het kokkerellen gegaan en daarom heb ik de 10 populairste recepten van 2021 gebundeld voor jullie. Zet dus alvast deze 10 super easy receptjes de komende dagen op jullie weekmenu!

Natuurlijk wil ik jullie ook enorm bedanken voor jullie positieve reacties en de vele foto’s van jullie creaties. Elke dag deze leuke reacties lezen op mijn receptjes, het blijft telkens een grote smile op mijn gezicht toveren. Dus een dikke dankjewel aan jullie en doe zo verder het komende jaar 😀.

Ik wil jullie hierbij alvast een zeer Gelukkig Nieuwjaar wensen met heel veel lekkers, een goede gezondheid en gewoon genieten van elke dag!
-x- Elien -x-

10. Groente lasagne

Groente lasagne
Groente lasagne

100% veggie, 100% smaak en 100% yumminess. Eentje om op je weekmenu te zetten en ook nog eens meal prep proof.
Klik hier voor het recept

9. Varkenshaasje op de BBQ

Varkenshaasje op de BBQ

Het is nog even aftellen naar het echte BBQ-weertje maar je kan dit receptje ook perfect op een winterse of regenachtige dag binnen maken. Gebruik dan gewoon een grillpan en denk er een zonnetje bij.
Klik hier voor het recept.

8. Vanille havermoutwafels

Deze wafels zijn een topper op eender welk moment van de dag of week! Serveer ze als ontbijt, tussendoortje of zo dat laatste snackje vlak voor het slapengaan.
Klik hier voor het recept


7. Ovenschotel met zoete aardappel en gehakt

Ovenschotel met zoete aardappel en gehakt

Ovenschotel, zoete aardappel en gehakt … de ingredienten voor een succes gerechtje dat comfort food uitschreeuwt! Een receptje waar zowel groot als klein van zullen smullen en ook weer makkelijk te meal preppen.
Klik hier voor het recept

6. Witte chocoladetaart

Witte chocoladetaart

Een taartje waar je alleen maar gelukkig van kan worden. Een heerlijke krokante korst en een onweerstaanbare lekkere vulling op basis van mascarpone & witte chocolade. Oh, en totaal niet moeilijk om te maken.
Klik hier voor het recept

5. Gevulde paprika’s met gehakt en bloemkool

Gevulde paprika's met gehakt en bloemkool. Eenvoudig en snel te maken recept voor Gevulde paprika's met gehakt en bloemkool, een gerecht dat je perfect kan meal preppen. Een ideaal gezond doordeweekse maaltijd dat snel klaar is en dat je makkelijk vegetarisch kan maken

Een receptje voor zowel groot als klein, deze gevulde paprika’s is gewoon smullen! Een gerechtje waar je volop restjes in kan verwerken. Je kan de paprika’s ook vervangen door courgette, aardappel, tomaat, aubergine … Wil je ze liever veggie, dan kan je het gehakt perfect weglaten.
Klik hier voor het recept.

4. Chocolade ontbijttaart met kersen

Chocolade ontbijttaart met kersen. Een taart om mee te ontbijten, daar kan je alleen maar fan van zijn. Een gemakkelijk snelle taart met een granola bodem op basis van havermout, kokos en dadels afgewerkt met een lichte chocoladepudding en kersen

Wie wil er nu niet ontbijten met taart en chocolade? Een taart met een bodem op basis van havermout, kokos en dadels met daarop een heerlijke smeuïge chocoladelaag. In deze laag zitten trouwens de kersen verstopt. De kersen kan je makkelijk vervangen door eender welke bessen.
Klik hier voor het recept

3. Pasta met pompoensaus

Pasta met pompoensaus

Op en top comfort food … Op en top gemakkelijkheid … bomvol veggies … 
Op en top smaakvol … Een toppertje voor op je weekmenu! Klik hier voor het recept.

2. Havermoutwafels met yoghurt

Havermoutwafels met yoghurt

Wafels als ontbijt, wie houdt daar nu niet van! Meteen een party van ‘s ochtendsvroeg. Deze lekker lichte havermoutwafels zijn ideaal als gezond ontbijt of tussendoortje. Super snel klaar, je kan ze meal preppen en zelfs invriezen. Altijd een gezond voedzaam gerechtje bij de hand en ze zijn ook nog eens glutenvrij.
Klik hier voor het recept

1. Marokkaanse pompoensoep met kokosmelk

Een pompoensoepje maar dan net iets anders, iets origineler, iets kruidiger, iets smaakvoller. Klik hier voor het recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Wij gebruiken Google Analytics

Om de website beter op de bezoekers af te stemmen en gebruiksvriendelijker te maken maakt Eliens Cuisine gebruik van Google Analytics, een webanalyseservice die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over het gebruik van de website (met inbegrip van het IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google is aangesloten bij ‘Safe Harbour-principles’. Je kunt Google Analytics tracking toestaan, of niet. Als je het niet toestaat, kan je verder Eliens Cuisine gebruiken, zonder dat er data wordt opgestuurd naar Google Analytics.