Samenwerken

Let’s inspire each other so let’s work together!

Dit is wat ik voor je kan betekenen :

  • Receptontwikkeling

Recept nodig?  Als ware foodie en liefde voor koken, bakken en lekker eten  sta ik dagelijks in de keuken om nieuwe receptjes te creëren. Aan inspiratie en ideetjes geen gebrek. Ik duik daarom maar al te graag in m’n keuken om jouw producten te verwerken in een lekker gerechtje. 

  • Foodstyling & fotografie

Ik breng heel jouw producten, recepten of gerechten in beeld op een manier die past bij de huisstijl van jouw merk of bedrijf.

  • Product reviews – exposure voor je product
  • Culinaire content

Wil je meer weten, neem dan even contact met me op via elien@elienscuisine.be

Galette met nectarine, aardbeien en frangipane
Toast ratatouille met geitenkaas
Kersentaartjes
Noedelsoep met kip
Speculoosmousse met rood fruit

Wij gebruiken Google Analytics

Om de website beter op de bezoekers af te stemmen en gebruiksvriendelijker te maken maakt Eliens Cuisine gebruik van Google Analytics, een webanalyseservice die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over het gebruik van de website (met inbegrip van het IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google is aangesloten bij ‘Safe Harbour-principles’. Je kunt Google Analytics tracking toestaan, of niet. Als je het niet toestaat, kan je verder Eliens Cuisine gebruiken, zonder dat er data wordt opgestuurd naar Google Analytics.