10 populairste recepten van 2019

Gebakken havermout met blauwe bessen

De laatste dag van 2019 … typisch aan het einde van een jaar worden er “lijstjes” en “tops” gemaakt. Awel om dit grandioos en druk jaar af te sluiten heb ik ook een top gemaakt namelijk de “10 populairste recepten van 2019” van Elien’s Cuisine. Tien recepten die elke dag van dit jaar massaal bekeken werden en waar ik steeds enorm veel positieve reacties van jullie van krijg. En van die positieve reacties, awel daar word ik nu eens gelukkig van se.
Dus laat zeker weten welke van onderstaande recepten jullie favoriet is!

10. Marrokaanse pompoensoep met kokosmelk

Marrokaanse pompoensoep met kokosmelk

Een pompoensoepje maar dan net iets anders, iets origineler, iets kruidiger, iets smaakvoller.
Klik hier voor dit toppertje!

9. Pasta met kreeftensaus en scampi’s

Pasta met kreeftensaus en scampi's

Klinkt en ziet er fancy uit, is het ook maar is ook super simpel om te maken en super yummie. Klik hier voor het recept.

8. Vanille havermoutwafels

Vanille havermoutwafels

Wafels altijd een topper op ieder moment van de dag! Klik hier om deze healthy versie te ontdekken.

7. BBQ pulled chicken

BBQ Pulled Chicken

Een super easy te maken smaakbommetje, eentje waar groot en klein van smullen. Klik hier voor het recept.

6. Zoete aardappel wafels

zoete aardappel wafels-1

Wafels, wie houdt er nu niet van! Kom eens lekker origineel uit de hoek met deze gezonde versie met zoete aardappel. Klik hier voor het recept.

5. Ovenschotel met zoete aardappel en gehakt

Ovenschotel met zoete aardappel en gehakt

Ovenschotel, zoete aardappel en gehakt … de ingredienten voor een succes gerechtje dat comfort food uitschreeuwt! Klik hier voor het recept

4. Couscoussalade met zalm en dille

couscoussalade met zalm & dille

Super lekker, super easy, snel klaar in 20min … het perfecte doordeweekse gerechtje! Klik hier voor het recept

3. Kabeljauw met crispy korstje

Kabeljauw met een crispy korstje

Een lekkere en originele manier om dit topvisje te serveren! Dit korstje kan je ook perfect gebruiken voor een andere type vis of vlees. Klik hier voor het recept

2. Varkenshaasje op de BBQ

Varkenshaasje op de BBQ

Het is nog even aftellen naar het echte BBQ-weertje maar je kan dit receptje ook perfect op een winterse of regenachtige dag binnen maken. Gebruik dan gewoon een grillpan en denk er een zonnetje bij 🙂 . Klik hier voor het recept.

1.Gebakken havermout met blauwe bessen

Gebakken havermout met blauwe bessen

Als dit geen goed, gezond en zalig begin van de dag is dan weet ik het ook niet meer hoor :-). En terecht de numero uno van de blog. Klik hier voor het recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Wij gebruiken Google Analytics

Om de website beter op de bezoekers af te stemmen en gebruiksvriendelijker te maken maakt Eliens Cuisine gebruik van Google Analytics, een webanalyseservice die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over het gebruik van de website (met inbegrip van het IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google is aangesloten bij ‘Safe Harbour-principles’. Je kunt Google Analytics tracking toestaan, of niet. Als je het niet toestaat, kan je verder Eliens Cuisine gebruiken, zonder dat er data wordt opgestuurd naar Google Analytics.