10x bladerdeeg hapjes

Scoren dat ga je doen als je deze feestelijke worstenbroodjes op tafel tovert. Een makkelijk en snel hapje dat je bovendien ook al op voorhand kan maken. Het gehakt brengen we op smaak met sjalot, mosterd, veenbessen en dragon. Schik ze in de vorm van een krans om extra feestelijk te presenteren

10x bladerdeeg hapjes, tien verschillende aperitiefhapjes die op en top feestelijk zijn. Hapjes horen nu eenmaal bij de feestdagen. Ik vind dat persoonlijk het leukste. Een tafel vol aan een verscheidenheid van “happekes” en dipjes en dan met z’n allen lekker gezellig genieten. Ja, die hapjes ronde hoort er nu eenmaal bij, net zoals een paar hapjes met bladerdeeg. Zo’n simpel ingrediënt, zo veel verschillende mogelijkheden en daarom iets om altijd in huis te hebben. En daarom heb ik mijn 10 favoriete bladerdeeg hapjes gebundeld. Ze blinken allemaal uit in hun eenvoud, smaak en vooral super lekker.

Welke van deze 10 gaan er bij jullie de komende weken op tafel komen?

Lekker makkelijk recept voor Brie in bladerdeeg, een simpel en snel hapje voor bij de borrel, apero of voor tijdens de feestdagen. Deze feestelijke gebakken brie is meteen uitpakken bij de start van je kerstmenu omwikkeld met gedroogde ham en wat honing. Ik maakt hem in de vorm van een pompoen.
** Brie in bladerdeeg**
Deze feestelijke gebakken brie is meteen uitpakken bij de start van je kerstmenu omwikkeld met gedroogde ham en wat honing.
Scoren dat ga je doen als je deze feestelijke worstenbroodjes op tafel tovert. Een makkelijk en snel hapje dat je bovendien ook al op voorhand kan maken. Het gehakt brengen we op smaak met sjalot, mosterd, veenbessen en dragon. Schik ze in de vorm van een krans om extra feestelijk te presenteren
** Feestelijke Worstenbroodjes **
Scoren dat ga je doen als je deze feestelijke worstenbroodjes op tafel tovert. Een makkelijk en snel hapje dat je bovendien ook al op voorhand kan maken.
Lekker makkelijk recept voor Kaasstengels met spek. Een simpel en snel bladerdeeg hapje met roomkaas, geraspte kaas en spek. Ideaal om te serveren bij je kerstmenu tijdens de feestdagen of tijdens een borrel. Klaar in amper 20min.
** Kaasstengels met spek **
Een simpel en snel bladerdeeg hapje met roomkaas, geraspte kaas en spek. Ideaal om te serveren bij je kerstmenu tijdens de feestdagen of tijdens een borrel. Klaar in amper 20min.
Lekker makkelijk recept voor Bladerdeeg hapjes met pesto en mozzarella, ideaal voor tijdens de apero of borrel. Een simpel hapje ideaal voor de feestdagen, snel klaar en origineel.
** Bladerdeeg hapje met pesto
en mozzarella **

Een simpel hapje ideaal voor de feestdagen, snel klaar en origineel.
Dit receptje van Bladerdeeg gevuld met pesto, ham en mozzarella kan je eingelijk perfect vergelijken met een hartige strudel. Een gemakkelijk receptje dat ideaal is voor bij de paasbrunch maar kan ook perfect als doordeweekse maaltijd
** Bladerdeeg gevuld met pesto,
ham en mozzarella **

Een hartige strudel, op en top feestelijk en perfect om te serveren als hapje tijdens de feestdagen
Christmas is coming en deze bladerdeeg hapjes met roomkaas en ham is de ideale starter van je feestmenu. Eenvoudig snel om te maken met slecht 5 ingrediënten en makkelijk op voorhand te maken. Onthoud deze dus maar zeker voor de feestdagen of voor tijdens een gezellige borrel.
** Bladerdeeg hapjes met roomkaas
en ham **

Eenvoudig snel om te maken met slecht
5 ingrediënten en makkelijk op voorhand te maken. Onthoud deze dus maar zeker
voor de feestdagen
Bladerdeeghapje met zalm
** Bladerdeeghapje met zalm **
Lekker makkelijk en feestelijk hapje met een heerlijk frisse zalmsalade geserveerd op krokant gebakken bladerdeeg
Deze Palmiers met chorizo zijn een lekker, origineel en makkelijk hapje voor bij een zomerse apéro of borrel. Bij ons zijn ze beter gekend als vlinderkoekjes en waarvoor bladerdeeg wordt gebruikt. Normaal zijn ze zoet, nu vul ik ze met chorizo.
** Palmiers met chorizo **
Een lekker, origineel en makkelijk hapje voor bij een feestelijke apéro
Deze super snelle en makkelijke Tarte tatin met tomaten zijn ideaal als zomers hapje voor bij de apéro of borrel. Heerlijk zacht gebakken kerstomaten op smaak gebracht met honing, balsacamo en Italiaanse kruiden afgedekt met lekker bladerdeeg. Een hapje dat weinig werk vraagt, weinig ingrediënten en is gewoon super lekker
** Tarte tatin met tomaten **
Een hapje dat weinig werk vraagt, weinig ingrediënten en is gewoon super lekker
Gebakken Camembert
Gebakken Camembert met bladerdeeg
Heerlijk zacht gebakken Camembert kaas omringd met heerlijk bladerdeeg. Een feestelijk en snel hapje waar iedereen van zal smullen

3 thoughts on “10x bladerdeeg hapjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Wij gebruiken Google Analytics

Om de website beter op de bezoekers af te stemmen en gebruiksvriendelijker te maken maakt Eliens Cuisine gebruik van Google Analytics, een webanalyseservice die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over het gebruik van de website (met inbegrip van het IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google is aangesloten bij ‘Safe Harbour-principles’. Je kunt Google Analytics tracking toestaan, of niet. Als je het niet toestaat, kan je verder Eliens Cuisine gebruiken, zonder dat er data wordt opgestuurd naar Google Analytics.