10x bladerdeeg hapjes, tien verschillende aperitiefhapjes die op en top feestelijk zijn. Hapjes horen nu eenmaal bij de feestdagen. Ik vind dat persoonlijk het leukste. Een tafel vol aan een verscheidenheid van “happekes” en dipjes en dan met z’n allen lekker gezellig genieten. Ja, die hapjes ronde hoort er nu eenmaal bij, net zoals een paar hapjes met bladerdeeg. Zo’n simpel ingrediënt, zo veel verschillende mogelijkheden en daarom iets om altijd in huis te hebben. En daarom heb ik mijn 10 favoriete bladerdeeg hapjes gebundeld. Ze blinken allemaal uit in hun eenvoud, smaak en vooral super lekker.
Welke van deze 10 gaan er bij jullie de komende weken op tafel komen?
- Brie in bladerdeeg
- Feestelijke worstenbroodjes
- Kaasstengels met spek
- Bladerdeeg hapje met pesto en mozzarella
- Bladerdeeg gevuld met pesto, ham en mozzarella
- Bladerdeeg hapjes met roomkaas en ham
- Bladerdeeg hapje met zalm
- Palmier met chorizo
- Tarte tatin met tomaten
- Gebakken Camembert met bladerdeeg
Ik ga ze allemaal proberen, zien er zo lekker uit.
Heel lekker en makkelijk dankuwel
Ziet er heerlijk uit het water. Loopt me in de mond. Ga ze beslist maken.