6x voorgerechten voor kerst

Pastinaaksoep coquilles

Nog 5 dagen tot Kerst en 20 tot Nieuwjaar en wie nog volop bezig is met zijn feestmenu samen te stellen, die help ik met veel plezier nog wat inspiratie opdoen.
Daarom deel ik met jullie vandaag “6x voorgerechten voor kerst”. Wie de typische garnalencocktail of kaaskroket beu is, wel dan heb ik 6 ietwat originelere receptjes, receptjes die steeds voldoen aan “mijn eisen” namelijk makkelijk te maken, smaakvol, grotendeels op voorhand te maken en super lekker!

Pompoensoep met peer en spek

Soep als voorgerecht is altijd een winner en vooral als dat soepje een pompoensoepje is. Iets wat iedereen graag lust. Geen standaard pompoensoep wel eentje feestelijk wordt afgewerkt met crunchy spekjes, gekarameliseerde peer en pompoenpitten.
Ontdek het recept hier.

Pompoensoep met peer en spekjes

Zalm ceviche

Ga eens de exotische tour op voor de feestdagen met deze “heel simpele” en frisse zalm ceviche. Zalm gemarineerd in citrus in combinatie met venkel, avocado en radijsjes.
Ontdek het recept hier

Ceviche van zalm

Zalmbuideltje gevuld met zalmmousse en crème fraîche sausje

Feestelijk, smaakvol, makkelijk te maken en op voorhand klaar te maken … een echte winner dus voor de feestdagen dit zalmbuideltje.
Ontdek het recept hier

zalmbuideltje

Taartje met ui, radicchio en eend

Een mininum aan ingredienten … maximum aan smaak en dat allemaal in een klein taartje.
Ontdek het recept hier

Taartje met ui, radicchio en eend

Pastinaaksoep met tartaar van coquilles

Een lekker warm wintersoepje extra fancy en feestelijk gemaakt met een tartaar van coquilles.
Ontdek het recept hier

Pastinaaksoep met tartaar van coquilles

Pompoenpolenta met coquilles

Een lekker fancy receptje voor de feestdagen met deze italiaanse polenta op smaak gebracht met pompoen, de zoete ietwat nootachtige coquilles en een crunchy appelsalade.
Ontdek het recept hier

pompoenpolenta met coquilles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Wij gebruiken Google Analytics

Om de website beter op de bezoekers af te stemmen en gebruiksvriendelijker te maken maakt Eliens Cuisine gebruik van Google Analytics, een webanalyseservice die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over het gebruik van de website (met inbegrip van het IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google is aangesloten bij ‘Safe Harbour-principles’. Je kunt Google Analytics tracking toestaan, of niet. Als je het niet toestaat, kan je verder Eliens Cuisine gebruiken, zonder dat er data wordt opgestuurd naar Google Analytics.