3x pompoen

pompoen

Oktober , November en ook nog een beetje december zijn de pompoenmaanden bij uitstek en daar maak ik gretig gebruik van.
Van zo’n kloefer van een groente kan je heleboel lekkere gerechtjes maken en dan bedoel ik niet enkel de traditionele soep of pompoenpuree. Nee, pompoen is veel veelzijdiger dan dat. Ik verzamel hierbij mijn favoriete receptjes met deze oranje kastaar.

pompoen

Marokkaanse pompoensoep met kokosmelk

Ik denk dat iedereen wel een kommetje pompoensoep lust? Dan moet je zeker deze versie eens proberen met veel smaak, een beetje beetje pittigheid en als verrassingselement kokosmelk.

marrokaanse-pompoensoep-met-kokosmelk

> het recept kan je hier vinden

Gevulde Cannelloni met butternutpuree

Dikke pastabuizen gevuld met gehakt, spinazie en ricotta met daarbij een puree van butternut en natuurlijk afgewerkt met lekker veel kaas …. Zeg nu zelf dat dit echt hemels klinkt!

cannelloni-met-gehakt-spinazie-pompoensaus
> het recept kan je hier vinden

Mini-pompoencakejes met kaneelglazuur

Yes yes, je leest het goed … Pompoen in een cake, het kan allemaal. Zo veelzijdig is deze oranje kastaar!Door de toevoeging van de typisch “pumpkin spice” krijg je deze heerlijke kruidige cakejes.

mini-pompoencakejes-
Het recept kan je hier vinden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Wij gebruiken Google Analytics

Om de website beter op de bezoekers af te stemmen en gebruiksvriendelijker te maken maakt Eliens Cuisine gebruik van Google Analytics, een webanalyseservice die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over het gebruik van de website (met inbegrip van het IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google is aangesloten bij ‘Safe Harbour-principles’. Je kunt Google Analytics tracking toestaan, of niet. Als je het niet toestaat, kan je verder Eliens Cuisine gebruiken, zonder dat er data wordt opgestuurd naar Google Analytics.