2 Years Elien’s Cuisine

fotoshoot

Van kookleek tot foodie
Van iemand die totaal niet in de spotlight wilde staan tot iemand die een filmpje heeft gemaakt met Anke Buckinx
Van foto’s die op 5 sec werden gemaakt en op niks trokken tot foto’s met toch een “redelijke” mooie styling (nog niet 100% tevreden maar er wordt aan gewerkt).
Dat is in het kort het parcours dat ik heb afgelegd de afgelopen jaren.

fotoshoot

Op 2 januari 2015 zag mijn blog voor het eerst het levenslicht en ik wist totaal niet wat mij te wachten stond. Het eerste jaar was het beetje aftasten, mijn weg een beetje zoeken in het bloggersleventje.
Het tweede jaar was er echt eentje waarvan ik in eerste jaar alleen maar van kon dromen. Ik mocht regelmatig naar leuke events gaan, mocht enkele leuke producten uittesten, mocht mijn eerste “give away” organiseren in samenwerking met Damhert, won de “baking challenge” van Dr. Oetker, nam een filmpje op met Anke Buckinx en door 4/5 te werken had ik heel veel tijd om te kunnen koken. Ja, 2016 was fun fun fun dus hopelijk wordt 2017 even leuk (misschien zelfs nog beter).

2 years Elien's Cuisine

Het hebben van een blog is niet enkel “foodpost” openen of naar leuke events mogen gaan, in het hebben van een blog kruipt ook heel veel tijd en “werk”.
“Werk” klinkt nu misschien iets negatief of gedwongen maar dat is het helemaal niet hoor, anders was ik er nooit aan begonnen. Ik sta nog steeds elke dag met zo veel plezier achter mijn kookpotten om gezellig een potje te koken. Eenmaal het eten klaar is dan begint het pas allemaal … nadenken over de styling (kiezen uit één van mijn 101 potjes, kommetjes of bordjes), foto’s nemen, foto’s bewerken, blogpost schrijven en delen op social media.
Dat ziet er dus allemaal heel veel werk uit, dat is het ook, maar wat doe ik dit graag!!  Ik zou het niet meer kunnen missen, het is zelfs bijna een verslaving 🙂
En als je volgers dan laten weten dat ze een “Elien’s Cuisine” gerechtje hebben getest en geweldig vonden, dan kan mijn dag niet meer stuk! De kers op de taart noemen ze dat en geeft mij steeds dat duwtje om door te blijven gaan 🙂
Dus heb je een receptje van de blog getest, laat me dan zeker iets weten hoe het was 🙂 of geef me een “likeje” op Facebook of Instagram.

Eliens cuisine 2 jaar

Het is dus vandaag mijn blogverjaardag, er is ook een nieuw jaar gestart. Bij een nieuw jaar horen natuurlijk “goede voornemens’, aan diëten doe ik niet mee (ik sport 6 dagen op 7 en probeer zo gezond mogelijk te eten mits enkele zondigingen). Waar ik dit jaar wel op wil focussen, zijn mijn foto’s. Foto’s moeten je doen watertanden, goesting krijgen om dat gerechtje te maken. En daar ligt nog een heel groot werkpunt voor mezelf waar ik volop aan het werken ben. Wat vinden jullie tegenwoordig van mijn foto’s?

walnoot-veenbessen-taart-met-mascarpone- linzer-koekjes-met-bananenconfituur-1 3x-lichte-hapjes-1

Bij een nieuw jaar, kijken we ook graag even terug naar de blogstatistieken van het afgelopen jaar en welke gerechten er het populairst waren. Mij verschiet het helemaal niet dat deze drie jullie favorietjes zijn, ook voor mij persoonlijk zijn het de toppertjes die hier thuis regelmatig op tafel staan.
1. Havermoutwafels (zie recept)

Havermoutwafels
2. Pasta met kreeftensaus (zie recept)

pasta-met-kreeftensaus-1
3. Glutenvrije quiche met prei, bacon en appel (zie recept)

glutenvrije-quiche-prei-bacon-appel-2

Lieve volgers, heel hard bedankt om mij te volgen, blijf dit vooral ook doen in 2017!
Mercikes!!
Groetjes Elien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Wij gebruiken Google Analytics

Om de website beter op de bezoekers af te stemmen en gebruiksvriendelijker te maken maakt Eliens Cuisine gebruik van Google Analytics, een webanalyseservice die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over het gebruik van de website (met inbegrip van het IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google is aangesloten bij ‘Safe Harbour-principles’. Je kunt Google Analytics tracking toestaan, of niet. Als je het niet toestaat, kan je verder Eliens Cuisine gebruiken, zonder dat er data wordt opgestuurd naar Google Analytics.