En we hebben de eerste schoolweek overleefd … dat moet gevierd worden met deze overheerlijk en makkelijk te maken naanpizza. We gebruiken als bodem geen gewone pizzabodem maar naanbrood.
What the hell is Naanbrood? Naanbrood is een typisch platbrood dat afkomstig is uit India.
Je kan het vinden bij Delhaize en Albert Heijn of in een Aziatische winkel.
Gisteren maakte ik visballetjes in tomatensaus, en ik had nog een beetje saus over, deze is ideaal om voor deze pizza te gebruiken. Je kan natuurlijk ook voor kant-en-klare saus kiezen als je niet veel tijd hebt.

Ingrediënten (4 personen)
- 4 naanbroodjes
- Tomatensaus (zie recept)
- 1 courgette
- 1 rode & 1 gele paprika
- 250gr gehakt
- 2 Bolletjes Mozzarella
- Geraspte kaas
- Paprikapoeder
- Peper en zout
- Olijfolie
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Verwarm een pan met een scheutje olijfolie.
Bak hierin het gehakt rul en kruid met paprikapoeder, peper en zout.
Snij de courgette en de paprika’s heel fijn in plakjes.
Snij de mozzarella in dunne plakjes.
Leg de naanbroodjes op het ovenrooster.
Smeer hierop enkele eetlepels tomatensaus.
Leg hier enkele plakjes courgette en paprika.
Verdeel over de pizza’s het rul gebakken gehakt.
Leg hier op enkele plakjes mozzarella en werk af met handje geraspte kaas.
Schuif het rooster met daarop de naanpizza’s in de oven en bak ongeveer 10 a 15min.
Tip > leg op de bodem van je oven een bakpapier of ovenschaal. Als de kaas aan het smelten is, dan loopt dit uit tot de bodem van je oven
Als de pizza’s gebakken zijn, serveer direct.
Laat het smaken en een prettig weekend !!!