Boterham met restjes gehaktbrood

Boterham met restjes kipgehaktbrood-1

Gisteren had ik een heerlijk sappig gehaktbroodje op de blog gezet. Altijd als ik dit maak, heb ik nog wat overschot. Je kan hiermee de volgende dag een heerlijke boterham maken met pesto, zongedroogde tomaatjes en parmezaanse kaas.

Boterham met restjes kipgehaktbrood-1

Ingrediënten

  • Enkele sneetjes bruin brood
  • Enkele sneetjes gehaktbrood (zie recept)
  • Pesto (zie recept)
  • Zongedroogde tomaten
  • Parmezaanse kaas
  • Rucola

Bereidingswijze

Neem een sneetje brood, smeer aan 1 kant een beetje pesto.
Leg hierop enkele sneetjes gehaktbrood, daarop leg je een beetje rucola, zongedroogde tomaten en geraspte Parmezaanse kaas. Neem nog een sneetje brood, smeer aan 1 kant nog een beetje pesto en leg dit op het hoopje.

En nu smullen maar !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Wij gebruiken Google Analytics

Om de website beter op de bezoekers af te stemmen en gebruiksvriendelijker te maken maakt Eliens Cuisine gebruik van Google Analytics, een webanalyseservice die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over het gebruik van de website (met inbegrip van het IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google is aangesloten bij ‘Safe Harbour-principles’. Je kunt Google Analytics tracking toestaan, of niet. Als je het niet toestaat, kan je verder Eliens Cuisine gebruiken, zonder dat er data wordt opgestuurd naar Google Analytics.