3x receptjes met skrei

3x receptjes met skrei

Valentijn is op komst, tijd om weer eens romantisch uit de hoek te komen. De periode van Valentijn is ook de periode om Skrei op het menu te zetten. Skrei, die ook wel de liefdesvis wordt genoemd omdat ie rond Valentijn op z’n best is, is eigenlijk een Noorse kabeljauw. Enkel kabeljauw die in het seizoen voor de kust van Noorwegen gevangen wordt, mag Skrei genoemd worden. De kwaliteit van Skrei is nog beter dan kabeljauw met spierwitte stevige filets en is één van magerste vissoorten EN je kan er enkele heerlijke gerechtjes mee op tafel toveren voor bijvoorbeeld met Valentijn. Niets romantischer dan de liefdesvis voor te schotelen met Valentijn. Ik geef je met veel plezier 3x receptjes met skrei om mee te scoren met Valentijn.

Skrei met macadamiakorstje

Simpel, bomvol smaak en klaar in 1-2-3. Een heerlijk stukje skrei met daarop een crispy korstje gemaakt met macadamia noten.
Ontdek het receptje hier

3x receptjes met skrei

Skrei met kruidenkorstje en bulgursalade

Een simpel receptje met enorm veel smaak en kruiding, een receptje waarmee je op Valentijn echt kan imponeren.
Ontdek het recept hier

3x receptjes met skrei

Skrei met groentestoofpotje

Je hoeft echt geen keukenprins of prinses te zijn om deze gebakken skrei met groentestoofpotje op tafel te toveren! Voor het stoofpotje hoef je enkel maar wat groentjes te snijden, aanstoven en zachtjes laten sudderen. De vis bak je gewoon makkelijk in de oven . Ja, dat wordt scoren dit jaar hoor!
Ontdek het recept hier

Skrei met groentestoofpotje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Wij gebruiken Google Analytics

Om de website beter op de bezoekers af te stemmen en gebruiksvriendelijker te maken maakt Eliens Cuisine gebruik van Google Analytics, een webanalyseservice die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over het gebruik van de website (met inbegrip van het IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google is aangesloten bij ‘Safe Harbour-principles’. Je kunt Google Analytics tracking toestaan, of niet. Als je het niet toestaat, kan je verder Eliens Cuisine gebruiken, zonder dat er data wordt opgestuurd naar Google Analytics.