Elien test Xavies’ Pure Toasted

xavies-pure-toasted-2

Eerder dit jaar mocht ik de granola testen van Xavies’ Granovie, die bestaat uit volle granen, pitten en zaden. Van deze granola bestaan ondertussen 6 variëteiten waaronder kokos-kaneel, Double Chocolate, Nuts-Chocolate, Extra-Seeds, Amandel-Abrikoos en Extra Seeds. Hieraan wordt geen kilo suiker toegevoegd (wat bij veel granola’s uit de supermarkt wel het geval is), integendeel Xavie gebruikt agavesiroop om te zoeten.
Ik was fan van het eerste uur zowel van de lekkere crunchy granola als het verhaal achter de onderneming.
Xavie is begonnen met granola maken voor haarzelf om zo gezonder te gaan leven, stilletjes aan begon ze ook granola te maken voor familie en vrienden en uiteindelijk is het haar bijberoep geworden.

xavies-pure-toasted-2

Ondertussen is de granola van Xavies’ overal in Vlaanderen te vinden en is ook het assortiment gegroeid met het “Pure toasted” gamma dat bestaat uit 3 smaken nl. Nuts & Seeds, Granola en Seeds.
De naam zegt het al “PUUR” wat wil weggen dat er geen zoetstof wordt toegevoegd. Je proeft daardoor heel duidelijk de natuurlijke smaak van de zaden, pitten en noten met toch steeds een subtiele toets van kaneel, kokos of Chai blend.
Ook dit “nieuwtje” mocht ik testen en dat deed ik met heel veel plezier. Niets zo lekker dan een smoothie bowl of  yoghurt met fruit afgewerkt met wat krokante granola.
Ik was al fan van de gewone granola van Xavies’ maar dit “Pure toasted” gamma heeft zeker ook mijn hart gestolen door de puurheid, de krokante noten en zaden, de subtiele smaak van kaneel of kokos … wederom een toppertje!

xavies-pure-toasted-2

Ook benieuwd geworden? Check dan snel op de website van Xavies’ (klik hier) naar een verkooppunt bij jouw in de buurt of bestel gewoon online.

xavies-pure-toasted-2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Wij gebruiken Google Analytics

Om de website beter op de bezoekers af te stemmen en gebruiksvriendelijker te maken maakt Eliens Cuisine gebruik van Google Analytics, een webanalyseservice die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over het gebruik van de website (met inbegrip van het IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google is aangesloten bij ‘Safe Harbour-principles’. Je kunt Google Analytics tracking toestaan, of niet. Als je het niet toestaat, kan je verder Eliens Cuisine gebruiken, zonder dat er data wordt opgestuurd naar Google Analytics.