Wrap met restjes gebraden kip

Wraps met gebraden kip restjes

Dikwijls als wij gebraden kip meebrengen, hebben we nog overschot. Meestal bewaar ik het voor de volgende dag. Nu heb ik er deze heerlijke wrap van gemaakt.

Wraps met gebraden kip restjes
Je hoeft natuurlijk niet speciaal een gebraden kip te kopen om deze wraps te maken. Je kan ook sneetjes kippenwit  gebruiken of gepocheerde kipfilet.

Ingrediënten

  • Wraps/ Tortillavellen
  • kiprestjes (of kippenwit of gepocheerde kipfilet)
  • 1el mayonaise (probeer eens zelf mayonaise te maken > zie recept)
  • 3el griekse yoghurt
  • 2el Parmezaanse kaas
  • Citroensap (naar smaak)
  • Peper en zout
  • Gemengde sla

Wraps met gebraden kip restjes

Bereidingswijze

Snij de restjes kip in kleine blokjes en doe in een mengkom.

Voor het sausje meng je de mayonaise met de Griekse yoghurt, Parmezaanse kaas, citroensap, peper en zout.
Doe enkele lepeltjes van deze saus bij de kippenblokjes. Kies zelf hoeveel saus je wilt gebruiken.

En nu kan je de wrap samenstellen. Neem een tortilla vel, leg hierop in het midden een beetje gemengde sla en werk af met de kipblokjes. Oprollen tot een wrap en smullen maar !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Wij gebruiken Google Analytics

Om de website beter op de bezoekers af te stemmen en gebruiksvriendelijker te maken maakt Eliens Cuisine gebruik van Google Analytics, een webanalyseservice die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over het gebruik van de website (met inbegrip van het IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google is aangesloten bij ‘Safe Harbour-principles’. Je kunt Google Analytics tracking toestaan, of niet. Als je het niet toestaat, kan je verder Eliens Cuisine gebruiken, zonder dat er data wordt opgestuurd naar Google Analytics.