Watermeloenpizza

watermeloenpizza

Hier thuis wordt heel graag watermeloen gegeten in de zomer, lekker fris en gezond. Daarom wilde ik deze vrucht wel eens verwerken in een gerechtje. Vorige maand maakte ik al een heerlijke simpele panzanella salade met watermeloen, vandaag is het nog makkelijker nl. watermeloenpizza.
Wist je trouwens dat feta en watermeloen een “match made in heaven” is?

watermeloenpizza

Ingrediënten (4 personen)

  • 1 watermeloen
  • 100gr feta
  • zwarte olijven
  • Balsamico creme ( te koop bij Colruyt, Albert Heijn en Delhaize)
  • Optioneel > muntblaadjes

Bereidingswijze

Snij 4 schijven van ongeveer 2cm af van de watermeloen.

Giet over elk stuk watermeloen een beetje van de balsamico crème. Verkruimel hierover een beetje feta en beleg met enkele olijven. Werk af met enkele muntblaadjes.

Tip voor de watermeloen > leg deze al enkele uren in de koelkast zodat hij lekker fris bij het serveren is.

watermeloenpizza

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Wij gebruiken Google Analytics

Om de website beter op de bezoekers af te stemmen en gebruiksvriendelijker te maken maakt Eliens Cuisine gebruik van Google Analytics, een webanalyseservice die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over het gebruik van de website (met inbegrip van het IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google is aangesloten bij ‘Safe Harbour-principles’. Je kunt Google Analytics tracking toestaan, of niet. Als je het niet toestaat, kan je verder Eliens Cuisine gebruiken, zonder dat er data wordt opgestuurd naar Google Analytics.