Smoothie met avocado, mango en banaan

smoothie met avocado banaan mango

Vorige week postte ik al het receptje voor een powercake, wel nu het volgt een powersmoothie om de examens door te komen of gewoon als gezonde start van de dag.
Door de banaan, avocado en kokosyoghurt krijg je een heel romige fluweelzachte smoothie met tocht een frisse frisse toets door de citroen en mango.

smoothie met avocado banaan mango

Voor de mensen die wel eens bij Albert Heijn gaan winkelen, hebben misschien de kokosyoghurt van Harvest Moon al opgemerkt. Mijn oog viel vorige week op deze potjes dus hupsakee in de kar en testen maar. Dus deze smoothie kwam net op het juiste moment 🙂
De textuur van deze yoghurt is veel steviger dan normale yoghurt en heeft een heel lekker romige kokossmaak.
En misschien handig om te weten, deze kokosyoghurt van Harvest Moon is Vegan en lactosevrij.

smoothie met avocado banaan mango

Ingrediënten (2 personen)

  • 1 (rijpe) banaan
  • 1 avocado
  • 50gr mango
  • sap van 1 citroen
  • 300ml amandelmelk (of gewone melk)
  • 50gr kokosyoghurt (of gewone yoghurt)

Bereidingswijze

Doe alle ingredienten in een blender en mix tot een gladde smoothie

Serveer direct

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Wij gebruiken Google Analytics

Om de website beter op de bezoekers af te stemmen en gebruiksvriendelijker te maken maakt Eliens Cuisine gebruik van Google Analytics, een webanalyseservice die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over het gebruik van de website (met inbegrip van het IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google is aangesloten bij ‘Safe Harbour-principles’. Je kunt Google Analytics tracking toestaan, of niet. Als je het niet toestaat, kan je verder Eliens Cuisine gebruiken, zonder dat er data wordt opgestuurd naar Google Analytics.