Cheers op het einde van de werkweek en het begin van het weekend …
Cheers op het einde van deze leuke en vooral warme zomervakantie …
Cheers op nog een paar dagen werken en dan eindelijk
een deugdoende vakantie (voor ons toch 🙂 )…
Genoeg redenen dus om te toosten en ik heb daar een heerlijk drankje voor namelijk deze frambozen mocktail. Fris, makkelijk te maken en vooral alcoholvrij! Een ideaal drankje voor dit weekend, samen met een leuke BBQ of een gezellig apéro momentje. Heb je nu echt nood aan alcohol, wat ik vooral niet
aanmoedig 🙂 , voeg dan wat gin of vodka toe.
Tip bij het serveren > Serveer deze frambozen mocktail koud door middel van ijsblokjes en bevroren frambozen in het glas te doen.
Ingrediënten (+/- 4 personen)
- 100gr frambozen
- 150ml vlierbloesemsiroop*
- 400ml granaatappelsap
- 500ml appelsap
- Extra > ijsblokjes, bevrozen frambozen en takjes munt.
*Vlierbloesemsiroop is te koop bij Albert Heijn. Of gebruik een tonic op basis van vlierbloesemsiroop.
Bereidingswijze
Doe de frambozen in een mengkom of hoger beker en plet ze tot moes.
Doe hierbij de vlierbloesemsiroop, granaatappelsap en appelsap.
Meng goed en zet in de koelkast zodat de mocktail lekker fris is.
Bij het serveren, doe eerst enkele ijsblokjes in een glas, enkele bevrozen frambozen en takjes munt.
Cheers!
1 thought on “Frambozen Mocktail”