Citrus-Aardbei smoothie

Citrus-aardbei smoothie-1

Citrusvruchten zijn op hun best in de winter. Daarom maak ik vandaag een heerlijke frisse smoothie met pompelmoes, sinaasappel en aardbei.

Citrus-aardbei smoothie-1
Ik gebruik in deze smoothie diepvries aardbeien. Je kan ook verse gebruiken maar die zijn nu iets moeilijker te vinden. Tegenwoordig verkopen supermarkten diepvries aardbeien. Of doe zoals mij, als het volop aarbeiseizoen is, breng dan een bakje meer mee en vries ze in. Verwijder dan wel zeker het groene steeltje, leg ze op een snijplank., zet ze 1h a 1h30 zo in de diepvries, haal de bevroren aardbeien uit de diepvries en doe ze in een diepvrieszakje en leg terug in de diepvries. Heb je dan een paar aardbeien nodig voor bijvoorbeeld deze smoothie, dan kan je er makkelijk enkele uit het diepvrieszakje nemen. Handig toch?

Ingrediënten

  • 100ml pompelmoessap (+/- 2 pompelmoezen)
  • 150ml sinaasappelsap (+/- 3 a 4 sinaasappelen)
  • Handvol (diepvries) aardbeien

Bereidingswijze

Doe alle ingredienten in de blender en mix glad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Wij gebruiken Google Analytics

Om de website beter op de bezoekers af te stemmen en gebruiksvriendelijker te maken maakt Eliens Cuisine gebruik van Google Analytics, een webanalyseservice die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over het gebruik van de website (met inbegrip van het IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google is aangesloten bij ‘Safe Harbour-principles’. Je kunt Google Analytics tracking toestaan, of niet. Als je het niet toestaat, kan je verder Eliens Cuisine gebruiken, zonder dat er data wordt opgestuurd naar Google Analytics.