Review : Black+Blum Lunch Pot

Review black blum

Gisteren heb ik met jullie één van mijn favoriete ontbijtjes gedeeld nl. Smoothie Bowl met quinoa granola. Op de dagen dat ik kan thuiswerken, dan maak ik de bowl vlak voor ik begin te werken. Maar op woensdag ga ik steeds naar kantoor, omdat ik dan te vroeg moet opstaan, moet mijn smoothie bowl ook mee naar kantoor.

Elke dinsdagavond is het hier “volle bak meal preppen” en puzzelen in welke potjes ik alles ga meenemen. Mijn grote tas van Dille & Kamille zit elke week bomvol en dan hopen dat de tas braafjes recht blijft staan in de auto zodat er niks kan uitlopen.

Een maand geleden heb ik het trendy lunchbox gamma van Black+Blum leren kennen. Ik heb ondertussen de lunch bowl aangeschaft wat handig is voor salades mee te nemen en de lunch pot. Deze laatste is ideaal voor het meenemen van yoghurt of soep of havermoutpap. De lunchpot bestaat uit 2 aparte potjes, beide met een apart deksel, en is heel handig om mee te nemen door de draagbuidel waarin je de potjes moet bevestigen.
Nog een positief punt is dat beide potjes microgolf- en vaatwasbestendig zijn en er is een vork/lepel bijgeleverd die je ook handig kan wegsteken in de draagbuidel.

Review black blum Review black blum

 

Ik heb de lunch pot en lunch bowl ondertussen toch al een maand, al elke week hebben ze in de microgolfoven gestaan en in de vaatwas gezeten, en ze zijn nog steeds niet verkleurd en krijgen ook niet zo’n “geurtje”. Vaak met zo’n goedkope potjes vind ik dat er een geur blijft hangen waardoor mijn eten ook daarnaar proeft (en dan is mijn honger over).

Waar koop je nu deze trendy lunchpot?
Ik heb mijn lunchpot via de webshop van www.broodtrommelstore.nl gekocht voor 19.95eur, daar kan je ook de andere lunchboxen kopen van Black+Blum
Ondertussen kan je deze lunch pot ook via collishop kopen.

Review black blum

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Wij gebruiken Google Analytics

Om de website beter op de bezoekers af te stemmen en gebruiksvriendelijker te maken maakt Eliens Cuisine gebruik van Google Analytics, een webanalyseservice die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over het gebruik van de website (met inbegrip van het IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google is aangesloten bij ‘Safe Harbour-principles’. Je kunt Google Analytics tracking toestaan, of niet. Als je het niet toestaat, kan je verder Eliens Cuisine gebruiken, zonder dat er data wordt opgestuurd naar Google Analytics.