Uitgetest : Boc’n’Roll by Roll’eat

RollEat

Wat vind ik het altijd leuk dat mensen/bedrijven mij contacteren om een product te testen. Zo kreeg ik enkele weken geleden een mailtje van Roll’eat of ik één van hun producten wilde uittesten.
Om eerlijk te zijn, ik had nog nooit van hen gehoord maar na een kijkje te nemen op hun website was ik meteen verkocht voor hun herbruikbare “Sandwich wrap”.

RollEat

Het motto van Roll’eat is Reuse & Reenjoy.
Roll’eat is niet zomaar een product, het is een levenstijl. Het is een manier van zijn, leven met duurzaamheid en plezier. Simpelweg stijlvol design en innovatie vanuit Barcelona voor elk publiek.
Daarvoor hebben ze 3 leuke producten ontwikkeld nl. Boc’n’Roll, Snack’n’Go en Eat’n’Out.

RollEat

De Snack’n’go is heel handig voor een koekje of andere snack mee te nemen. De Eat’n’out is een flexibele, opvouwbare en compacte lunch bag, die een placemat wordt wanneer hij is opengevouwen.

Ik mocht de Boc’n’Roll uittesten, de naam alleen is al “super cool”. De Boc’n’Roll is speciaal ontworpen om je boterhammen, broodjes, wraps, fruit en tussendoortjes handig mee te nemen naar school of werk. Ongeacht hoe groot het is, de Boc’n’Roll is helemaal aanpasbaar en sluit met velcro
Dus bye bye onhandige brooddozen en hello milieuvriendelijke Boc’n’Roll  sandwich wrap.

Deze Boc’n’Roll sandwich wrap heeft niets anders dan voordelen. Ik som ze heel graag even voor jullie op 🙂
* Flexibel
* Herbruikbaar
* Wasmachine bestendig
* Goed voor het milieu
* Eenmaal opengevouwen doet hij dienst als placemat
* Opgevouwen is hij klein en compact
* Verkrijgbaar in verschillende trendy designs voor jong en oud

RollEat

RollEat

RollEat
Overtuigd?
Je kan de Boc’n’Roll op volgende webshops aanschaffen >
http://smilingmango.nl/bocnroll/
https://www.kudzu.be/nl/winkel/artikels/i/34039
https://www.mamzel.eu/nl/heren/d/boc-n-roll-square

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Wij gebruiken Google Analytics

Om de website beter op de bezoekers af te stemmen en gebruiksvriendelijker te maken maakt Eliens Cuisine gebruik van Google Analytics, een webanalyseservice die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over het gebruik van de website (met inbegrip van het IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google is aangesloten bij ‘Safe Harbour-principles’. Je kunt Google Analytics tracking toestaan, of niet. Als je het niet toestaat, kan je verder Eliens Cuisine gebruiken, zonder dat er data wordt opgestuurd naar Google Analytics.