Review : Rosti Mepal Lunchbox

Rosti Mepql

Enkele weken geleden kreeg ik een leuk mailtje van de mensen van Rosti Mepal … zij hebben sinds kort een vernieuwde webshop ( www.rostimepalshop.nl ) en ik mocht 1 artikel uitkiezen om een review te schrijven. Kiezen is nooit mijn sterkste eigenschap geweest en toen ik al die leuke artikelen zag van Rosti Mepal werd het toch weer een zware bevalling.

Rosti Mepql

Toen ik de lunchbox Ellipse duo zag, wist ik het meteen … ik ben mij namelijk al enkele weken aan het verdiepen in het vullen van leuke lunchboxen voor zowel school als werk.
Een weekje later werd de lunchbox geleverd en ik kon aan de slag met het testen:-)

De lunchbox Ellipse duo heeft niets anders dan pluspunten :
+ vaatwasbestendig
+ mag in de magnetron (behalve het tussencompartiment)
+ apart compartiment (bij een slaatje hoef je niet alles ‘s ochtends al te mengen waardoor tegen de middag je slaatje al slap is)
+ apart doosje voor sausje

Vooral de 2 aparte compartimenten vind ik een groot voordeel. Je kan hierin een salade meenemen en zo de natte en droge ingrediënten scheiden zodat je ‘s middags geen slappe salade moet eten.
Deze lunchbox kan natuurlijk ook gevuld worden met gewone boterhammen en in het apart gedeelte kan je stukjes fruit leggen of een cakeje.

lunchbox salade lunchbox salade
lunchbox falafel fruit brownie sates lunchbox falafel fruit brownie sates

Je kan deze handige & trendy lunchbox Ellipse duo via de website kopen https://www.rostimepalshop.nl/to-go/lunchbox-ellipse.html voor 14.99eur. Je hebt ze in 5 trendy kleuren en je de Ellipse lunchbox kan je ook kopen in een monoversie (slechts 1 compartiment).

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Wij gebruiken Google Analytics

Om de website beter op de bezoekers af te stemmen en gebruiksvriendelijker te maken maakt Eliens Cuisine gebruik van Google Analytics, een webanalyseservice die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over het gebruik van de website (met inbegrip van het IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google is aangesloten bij ‘Safe Harbour-principles’. Je kunt Google Analytics tracking toestaan, of niet. Als je het niet toestaat, kan je verder Eliens Cuisine gebruiken, zonder dat er data wordt opgestuurd naar Google Analytics.