Review : BoxBites

Review boxbites

Twee weken geleden werd ik gecontacteerd door BoxBites met de vraag of ik één van hun gezonde “snackboxen” wilde testen en een review hierover schrijven. Mijn antwoord was natuurlijk JA :-), ik vind het altijd een hele eer als bedrijven mij contacteren om iets te testen.
Ook het concept gezonde snacks sprak mij direct aan, zoek of vind tegenwoordig maar eens een voedzaam en gezond tussendoortje. Bijna alles wat je in de winkel vindt, zijn ongezonde suikers of vetten toegevoegd. Nochtans staat er op elke verpakking in het groot 0% toegevoegde suikers of vet vermeld.
Mijn tussendoortje bestaat meestal uit een stukje vers fruit of een handje noten en rozijntjes. Maar echt vullend kan je deze ook niet noemen waardoor ik na 20min terug een hongertje voel opkomen.

Review boxbites

Wie of wat is BoxBites?
Boxbites is een online bedrijf gespecialiseerd in gezonde tussendoortjes die je online bestelt en gratis in Nederland (mits kosten in België) wordt geleverd. In de box zitten 18 gezonde tussendoortjes zoals voedingsrepen, gedroogd fruit, noten en chocolade. Alle producten die zij leveren zijn glutenvrij, lactose vrij, vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en heel belangrijk vrij van geraffineerde suikers.
Momenteel kan je nog niet zelf de box samenstellen dus het zal elke keer een surprise zijn wat er in je pakketje zit. Heb je allergieën? Geen probleem dit kan je doorgeven bij de bestelling zodat ze hiermee rekening houden.

Review boxbites Review boxbites boxbites

Vorige week zat mijn Boxbites in de brievenbus en kon ik gaan proeven en testen.
Mijn snackbox bestond uit de heerlijke natuurlijke dadels van Yogi & Youssef, een superfoodreep van Roo’Bar, een zakje Mani notenmix met gedroogde vruchten, een Nakd notenreep, een simply RAW pineapple Mango bar en een zakje Mini MadeGood granola.
Elke dag heb ik 1 snack uitgeprobeerd en ze waren één voor één heerlijk en voedzaam. Ik moest mij inhouden om niet ineens alle snacks uit te proberen zo lekker waren ze. Ze gaven mij ook genoeg energie waardoor ik minder snel dat irritant hongerig gevoel kreeg. Conclusie > ik ben fan van BoxBites en mijn volgende bestelling is al geplaatst !
Review boxbites

Hoe bestel je een box? Heel simpel :
1. Surf naar http://boxbites.nl/#home en ga naar Bestel
2. Kies een abonnement (dit kan je altijd direct pauzeren, wijzigen of opzeggen) >
+ Elke week een box (27eur per box)
+ Elke 2 weken een box (28eur per box)
+ Elke 4 weken een box (29eur per box)
+ Proefpakket (30eur per box)
3. Gegevens invullen en betaal online

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Wij gebruiken Google Analytics

Om de website beter op de bezoekers af te stemmen en gebruiksvriendelijker te maken maakt Eliens Cuisine gebruik van Google Analytics, een webanalyseservice die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over het gebruik van de website (met inbegrip van het IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google is aangesloten bij ‘Safe Harbour-principles’. Je kunt Google Analytics tracking toestaan, of niet. Als je het niet toestaat, kan je verder Eliens Cuisine gebruiken, zonder dat er data wordt opgestuurd naar Google Analytics.