«

»

Bericht afdrukken

Uitgetest : Carrefour Simply You Box

Carrefour heeft sinds kort iets nieuw in hun aanbod nl. Simply You Box. Een maaltijdbox die bestaat uit verse, gezonde, seizoensgebonden en geportioneerde ingredienten waarmee je 3 makkelijke (in max. 30min) recepten kan bereiden. Aangezien ik het ook eens een weekje makkelijke maar toch gezond wilde hebben, was ik met veel plezier testpersoon van de box. Zalig om eens een paar dagen niet te hoeven denken “Wat moet ik vandaag weer klaarmaken om te eten?”

Carrefour SYB

Het bestellen van een Simply You Box is kinderspel, je surft naar https://simplyyoubox.be.carrefour.eu/nl waar je de recepten van de komende 3 weken kan terugvinden. Het leuke en handige is dat er geen abonnement hoeft afgesloten te worden. Je kiest gewoon welke week je een box wenst of je kan ook een bestelling plaatsen voor 4 weken. De box is bedoelt voor ofwel 2 of 4 personen.
Elke week staan er 9 recepten op het menu waaruit er 3 gekozen dienen te worden, de keuze van recepten is het enige moeilijke aan heel het proces van bestellen. Ze zien er allemaal zo lekker uit.
Van de 9 recepten zijn er steeds 3 veggie, 3 kindvriendelijk en 3 overige die bestaan uit vis, gevogelte of vlees. Zo bestond mijn box uit zalm met broccolipuree, pannenkoeken met champignons en spiegeleitje en kalkoenschnitzel met venkel-sinaasappelsalade en aardappeltjes.

Carrefour SYB

Eenmaal gekozen kan je bestellen, direct online betalen en bepalen in welke Carrefour winkel bij jou in de buurt de box dient geleverd te worden. Dat is misschien nog het enige minpuntje, je dient de box zelf te gaan halen . Maar hiervoor is een apart afhaalpunt in je Carrefour winkel, je hoeft dus niet te wachten aan de kassa. Bij mij duurde het amper een minuut en ik was weer op weg naar huis.
Tip > je kan tot ten laatste woensdag middernacht bestellen voor levering de volgende maandag

Carrefour SYB

In de box, zitten alle nodige verse ingrediënten per recept duidelijk verpakt met daarbij een handige receptenfiche. Hierop staat duidelijk het receptuur, een QR-code naar het video-recept en wijntip. Enkele basisingredienten zoals bloem, melk, olijfolie, peper en zout zitten niet inbegrepen. Bij het kiezen van de recepten staat dit ook al duidelijk vermeldt.

Carrefour SYB

Kortom ik heb 3 heel makkelijke dagen gehad met 3 heerlijk simpele gerechtjes die effectief klaar waren in minder dan 30min. Mooi geportioneerd, verse ingredienten en gezonde/ voedzame recepten wat wil je nog meer?
Benieuwd geworden naar deze Carrefour Simply You Box? Probeer hem ook eens uit en gebruik de promocode ELIENSCSYB (geldig tem 31/05/17) voor 10EUR korting bij een aankoop van min. 40EUR.

Carrefour SYB

Permanente koppeling naar dit artikel: http://elienscuisine.be/reviews/uitgetest-carrefour-simply-you-box/

2 reacties

 1. Carolien - On a Healthy Adventure

  Die pannenkoek met champignons en spiegelei ziet er wel heel lekker uit! Ik heb de box een week later uitgetest en was ook aangenaam verrast. Simpel en inderdaad in minder dan een half uur klaar te maken.

  1. Elien Van Beers

   Ja, was echt super lekker, weinig werk en snel klaar!
   Ook de andere 2 receptjes waren heerlijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*