Smoothie met perzik & framboos

Smoothie met perzik en framboos

Smoothie time !! Door het extreem warme weer van vorige weer smaakte mij amper iets … het was gewoon te warm om te eten. Wat mij wel smaakte waren frisse smoothies en eentje daarvan was deze met perzik en framboos

Smoothie met perzik en framboos

Ingrediënten

  • 1 perzik
  • 2 handjes (diepvries) frambozen
  • 300ml (vers sinaasappelsap)

Bereidingswijze

Je kan er voor kiezen om het vruchtvlees van de perzik eerst enkele uren in te vriezen zodat je een echte frisse smoothie krijgt.

Mix de (bevrozen) perzik met de (bevrozen) frambozen en sinaasappelsap tot een gladde massa.

Serveer de smoothie fris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Wij gebruiken Google Analytics

Om de website beter op de bezoekers af te stemmen en gebruiksvriendelijker te maken maakt Eliens Cuisine gebruik van Google Analytics, een webanalyseservice die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over het gebruik van de website (met inbegrip van het IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google is aangesloten bij ‘Safe Harbour-principles’. Je kunt Google Analytics tracking toestaan, of niet. Als je het niet toestaat, kan je verder Eliens Cuisine gebruiken, zonder dat er data wordt opgestuurd naar Google Analytics.