Welkom – Bienvenue – Welcome – Bienvenido – Willkommen

Hallo iedereen en welkom op mijn kookblog !!

Een nieuw jaar, nieuwe voornemens en ook een nieuwe blog op het wereldwijde web.

Vandaag is een spannend moment voor mezelf omdat mijn blog waar ik heel hard heb naar uitgekeken, eindelijk online staat. Ik ben nu al enkele weken actief op Instagram en door de positieve reacties daarop kon ik amper nog wachten tot vandaag.

En omdat het vandaag de eerste dag is, lanceer ik onmiddellijk 3 recepten. Niet omdat ik overijverig wil starten maar er moeten minimum 4 posts op de blog staan om te beginnen.  We starten met 3 gezonde recepten om het nieuwe jaar goed in te zetten nl. Granola, Pina Colada Breakfast smoothie en een glutenvrije quiche met prei, bacon en appel.

Hierbij wil ik ook mijn allerliefste vriend heel hard bedanken die de voorbije weken heel hard aan de website heeft gewerkt. Maar ook zijn geduld en zelfopoffering omdat hij al weken koud eten voorgeschoteld krijgt. Voor het nemen van de perfecte foto moet je nu eenmaal geduld hebben.

Vanaf vandaag kunnen jullie mij ook volgen op Facebook.

En natuurlijk blijf ik ook nog op Instagram actief.

Bij vragen, ideetjes of suggesties … stuur ze gerust door via contact.

10 thoughts on “Welkom – Bienvenue – Welcome – Bienvenido – Willkommen

  1. Hoi Elien,

    Veel succes! Wij gaan zeker aan mama vragen om eens te zoeken in je recepten.
    En als je proevers nodig hebt…. Wij vinden koud eten niet zo erg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Wij gebruiken Google Analytics

Om de website beter op de bezoekers af te stemmen en gebruiksvriendelijker te maken maakt Eliens Cuisine gebruik van Google Analytics, een webanalyseservice die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over het gebruik van de website (met inbegrip van het IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google is aangesloten bij ‘Safe Harbour-principles’. Je kunt Google Analytics tracking toestaan, of niet. Als je het niet toestaat, kan je verder Eliens Cuisine gebruiken, zonder dat er data wordt opgestuurd naar Google Analytics.