Bladerdeeg gebakjes met abrikozen
Lekker makkelijk recept voor Bladerdeeg gebakjes met abrikozen, heerlijk voor bij de koffie of thee. Bladerdeeg gevuld met een cheesecake vulling en abrikozen. Super simpel, weinig werk en snel klaar.
Totale tijd 45 minuten min
Gang dessert, gebak, voor bij de koffie
- Abrikozen op sap/siroop (in blik)
- 125 gr yoghurt (*)
- 150 gr roomkaas (type Philadelphia)
- 1 ei
- 35 gr suiker
- 1 zakje vanillesuiker (= +/- 10gr)
- 1 el vanille puddingpoeder (Imperial)
- 6 velletjes bladerdeeg (*)
(*) Ik gebruikte hier volle yoghurt. Je kan hier ook griekse yoghurt of Skyr gebruiken
(**) Ik gebruikte hier kleine individuele vellen bladerdeeg. Bij AH en Delhaize kan je deze in de diepvries vinden. Ofwel gebruik je 1 of 2 grote vellen.
Trefwoord abrikozen, bladerdeeg, cheesecake, dessert, gebak, roomkaas, snel klaar, voor bij de koffie, yoghurt