Cannelloni met gehakt en pesto
Lekker makkelijk recept voor Cannelloni met gehakt en pesto, een simpele doordeweeks maaltijd voor op je weekmenu te zetten. Lasagne vellen die we gaan vullen met gehakt op smaak gebracht met pesto. Daarbij komt een lekkere kaassaus op smaak gebracht met pesto.
Cannelloni
- 500 gr gehakt (gemengd of kip)
- 2 el groene pesto (*)
- 1/2 tl zeste van citroen
- 1 ei
- 30 gr paneermeel
- 8 a 10 lasagnevellen (**)
- Peper en zout
Pesto kaassaus
- 30 gr boter
- 40 gr bloem
- 700 ml melk
- 80 gr Parmezaanse kaas (fijn geraspt) + extra
- 3 a 4 el groene pesto
- 1/2 citroen
- Peper en zout
(*) Je kan de groene pesto zelfmaken of gebruik gewoon kant-en-klare
(**) Je kan zowel verse als gedroogde lasagnevellen gebruiken omdat we deze toch eerst gaan voorkoken
Trefwoord cannelloni, doordeweeks recept, gehakt, kaassaus, pasta, pesto, weekmenu