Havermout muffins met bessen en chocolade
Deze makkelijke gezonde Havermout muffins met bessen en chocolade zijn ideaal als ontbijt of tussendoortje. Ze zijn super snel en simpel te maken en zijn bovendien ook nog eens glutenvrij. Qua fruit kan je eindeloos variëren welke je toevoegt, zo lang er maar zeker chocolade bij is.
Gang Ontbijt, Tussendoortje
- 70 gr pure chocolade (liefst 70% pure chocolade)
- 150 gr havermout
- 6 gr bakpoeder
- 1 snuifje kaneel
- 110 gr griekse yoghurt (of stevige volle yoghurt)
- 2 eieren
- 50 ml olijfolie
- 50 gr kokosbloesemsuiker (of gewone suiker)
- 3 a 4 druppeltjes amandelextract (optioneel)
- verse frambozen, bramen en/of blauwe bessen
Trefwoord bessen, chocolade, gezond ontbijt, gezond tussendoortje, glutenvrij, havermout, ontbijt, tussendoortje, yoghurt