Bladerdeegkrans met courgette, geitenkaas en spek
Deze makkelijke Bladerdeegkrans met courgette, geitenkaas en spek is een leuk feestelijk hapje voor bij een zomerse apéro of borrel. We beleggen bladerdeeg met plakjes courgette, geitenkaas en spek en vormen er een krans mee. Simpel, snel klaar, weinig ingrediënten en super lekker.
- 1 courgette (*)
- 180 gr geitenkaas (**)
- +/- 8 plakjes spek (gerookt of gezouten - in fijne plakjes)
- 125 gr zure room
- 1/2 tl Italiaanse of Provençaalse kruiden
- 1 vel bladerdeeg
- 1 ei
- Peper en zout
(*) ik gebruikte hier een halve groene en een halve gele courgette
(**) Ik gebruikte hier een zachte geitenkaas met korst (zie hier)
Trefwoord bladerdeeg, borrelhapje, courgette, geitenkaas, hapje, snel klaar, spek