Kip in bladerdeeg
Dit makkelijke recept voor Kip in bladerdeeg kan je zowel doordeweeks serveren of tijdens feestelijke gelegenheid. Dit eenvoudige receptje is ook ideaal wanneer je voor een iets grotere groep dient te koken. De kip verpakken we met mozzarella, zongedroogde tomaten, gedroogde ham en bladerdeeg en serveren we met Boursin saus.
- 1 bol mozzarella
- 12 plakjes gedroogde ham
- 12 stukjes zongedroogde tomoaten (kies voor de semi zongedroogde)
- 3 kipfilets
- 1 rol bladerdeeg
- 1 ei
- Peper en zout
Boursin saus
- 1 pakje Boursin knoflook en fijne kruiden (=150gr)
- 100 ml melk
- 1 el citroensap
Boursin saus
Doe de boursin samen met de melk en citroensap in een steelpannetje en zet op een zacht vuurtje. Laat de Boursin zachtjes smelten en roer goed los. Serveer bij de plakjes kip in bladerdeeg
Trefwoord bladerdeeg, gedroogde ham, kip, snel klaar