Pastinaak koekjes met zalm
Deze Pastinaak koekjes met zalm is een lekker makkelijk recept om op je weekmenu te zetten. Snel klaar, weinig werk en geen hele resem aan ingrediënten. Zowel groot als klein zullen hiervan smullen! Serveer met een snel sausje op basis van crème fraîche, yoghurt en kruiden.
- 400 gr pastinaak
- 2 sjalotten
- 4 eieren
- 45 gr Zelfrijzende bloem
- 1/2 tl zeste van citroen
- Peper en zout
- Gerookte zalm
- Olijfolie
Kruidensaus
- 100 gr crème fraiche (of vervang door zure room)
- 150 gr yoghurt (stevige yoghurt - volle of griekse)
- 1 el dille (fijngehakt)
- 1 el peterselie (fijngehakt)
- 1 el bieslook (fijngehakt)
- Peper en zout
Trefwoord dille, doordeweeks recept, gerookte zalm, pastinaak, yoghurt