Pannenkoek uit de oven met bessen
Deze Pannenkoek uit de oven met bessen is nog gemakkelijker dan de klassieke versie. Je giet het deeg in een ovenschaal, voeg wat extra toppings toe en bak in de oven. Eén grote pannenkoek waarvan je gelijktijdig kan genieten. Gemakkelijk, snel, gezond, luchtig door de yoghurt en zo lekker en ideaal voor bij het ontbijt of brunch voor Pasen.
Gang brunch, Ontbijt, Tussendoortje
- 250 gr patisseriebloem
- 25 gr suiker
- 6 gr bakpoeder
- 3 gr baking soda
- 360 gr yoghurt
- 180 ml melk
- 2 eieren
- 2 tl vanille essence
- 2 el gesmolten kokosolie (of gesmolten boter)
- 200 gr frambozen (vers of diepvries - of andere bessen)
- confituur of vruchten compote
- 50 gr chocolade (melk, puur of witte)
- 1 handvol amandelschaafsel
Trefwoord brunch, chocolade, frambozen, ontbijt, pannenkoeken, tussendoortje, yoghurt