Ga terug
Deze overnight oats met chocolade heeft helemaal de smaak van een brownie, dit wil je toch als ontbijt of tussendoortje. Een makkelijk te maken receptje dat je avond voordien al helemaal kan maken. Geen tijd voor ontbijt is geen excuus meer.

Overnight oats met chocolade

Deze overnight oats met chocolade heeft helemaal de smaak van een brownie, dit wil je toch als ontbijt of tussendoortje. Een makkelijk te maken receptje dat je avond voordien al helemaal kan maken. Geen tijd voor ontbijt is geen excuus meer.
Gang Ontbijt, Tussendoortje
Porties 2

Ingrediƫnten
  

  • 20 gr pure chocolade (70% +)
  • 50 gr havermout
  • 1 el cacaopoeder
  • 1 el pindakaas
  • 1/2 (rijpe) banaan
  • 1 el agavesiroop (of honing of maple syrup)
  • 120 ml melk (naar keuze)
  • 1/2 tl vanille essence

Instructies
 

  • Smelt de chocolade in de microgolfoven of au bain-marie.
  • Doe eerst de havermout in de blender en maal deze fijn tot meel.
    Voeg vervolgens alle andere ingrediƫnten toe inclusief de gesmolten chocolade.
    Mix tot een glad papje.
    Verdeel over 2 potjes en laat een paar uren (of een nachtje) opstijven in de koelkast
    Je maakt dit dus het best de nacht ervoor.
  • Serveer de chocolade overnight oats met nog wat extra yoghurt en vers fruit of chocolate chips
    Smakelijk
Trefwoord chocolade, gezond ontbijt, gezond tussendoortje, glutenvrij, havermout, ontbijt