cheesecake met speculaas en krieken
Met deze cheesecake met speculaas en krieken ga je iedereen zo gelukkig maken! Lekker makkelijk en snel om te maken en je hebt er geen oven voor nodig. De bodem bestaat uit speculaaskoekjes, de vulling is een mix van roomkaas en mascarpone. Helemaal in het midden vind je een lekker laagje kriekjes en als afwerking is er speculaaspasta
Totale tijd 40 minuten min
Kriekjes laagje
- 700 gr krieken of kersen op sap (in een bokaaltje)
- 10 gr vanillesuiker
- 1 el suiker
- 2 el maizena of vanille puddingpoeder
Cheesecake
- 80 gr boter
- 150 gr speculaas koekjes
- 2 blaadjes gelatine
- 300 gr mascarpone
- 200 gr roomkaas
- 50 gr poedersuiker
- 1 tl vanille extract
- 375 ml room
- 4 el speculaaspasta
Trefwoord cheesecake, dessert, kaastaart, kriekjes, mascarpone, roomkaas, snel klaar, speculaas, speculaaspasta