Ontbijttaart met perzik
Gezond Ontbijten met taart dat kan perfect met deze ontbijttaart met perzik. Een makkelijk en snel recept dat je op voorhand kan maken. De bodem van de taart bestaat uit dadels, havermout, kokos en amandelen. Als topping gebruiken we gepureerde perziken, yoghurt en kokosmelk.
Gang Ontbijt, Tussendoortje
Korst
- 50 gr kokosrasp (of kokospoeder)1
- 100 gr amandelmeel
- 150 gr havermout
- 5 Medjool dadels
- 4 el kokosolie (gesmolten)
- 2 el agavesiroop (of honing of maple syrup)
Perzik-yoghurt topping
- 3 blaadjes gelatine (Dr. Oetker)
- 400 gr perzik (ontpit)
- 1,5 el agavesiroop
- 150 ml kokosmelk (uit blik)
- 250 gr natuuryoghurt
- 1 tl zeste van limoen
Trefwoord gezond ontbijt, gezond tussendoortje, glutenvrij, kokos, ontbijttaart, perziken, yoghurt