We gaan van de pancake cereal naar die cookie cereal. Kleine ontbijtkoekjes gemaakt van havermout en pindakaas met stukjes chocolade is het ideale gezonde en glutenvrije onbijt. Serveren met wat yoghurt en vers fruit en je hebt de perfect start van je dag
Verwarm de oven voor op 175 graden.Beleg een bakplaat met bakpapier.
Doe de havermout in een blender en mix tot meel.
Doe het ei, pindakaas, agavesiroop en en vanille essence in een mengkom en mix tot een gladde massa.Voeg het havermoutmeel en bakpoeder toe en meng tot een stevig deeg.Doe hierbij op het laatste de fijngehakte chocolade en meng nog even kort.Rol kleine balletjes van het deeg en leg ze op de bakplaat. Je hoeft ze niet te ver uit elkaar te leggen aangezien ze niet zullen uitzetten tijdens het bakken.*Als het deeg iets te slap is, laat dan eerst even opstijven in de koelkast alvorens de balletjes te bakken.Bak de balletjes voor zo'n 10 a 12min tot ze lekker krokant en goudbruin zijn.Haal ze uit de oven en laat volledig afkoelen. Tijdens het afkoelen zullen ze ook opstijven.Bewaar ze luchtdichtSmakelijk