Deze lekker eenvoudige gevulde tomaten met pasta en garnalen is een simpel voedzaam alternatief op de tomaat-garnaal. Tomaten opgevuld met een pastasalade, grijze garnalen en een snelle avocadosaus
Begin met de tomaten te emonderen.Breng een grote pot met water aan de kook.Je kan de kroontjes van de tomaten verwijderen. Ik heb dit niet gedaan, is leuker zo om te presenteren. Maak onderaan de tomaten een kruisje met een scherp mes.Dompel de tomaten zo'n 20 a 30sec in het kokend water en spoel daarna direct onder koud water. Nu kan je ze makkelijk ontvellen. Zet de tomaten in de koelkast terwijl je de pastasalade maakt.
Kook de pasta gaar zoals vermeldt op de verpakking. Hak ondertussen de lente-ui fijn.Snij de paprika en komkommer in fijne blokjes.Voor de avocadosaus, doe de avocado's, yoghurt, bieslook, peterselie, basilium, royale snuif peper en zout in een blender en mix tot een gladde saus. Proef en breng verder nog op smaak met peper en zout.Giet de pasta af, spoel goed onder koud water. Voeg de groentjes toe samen met 2/3 van de avocadosaus. Meng goed. Voeg ook 2/3 van de grijze garnalen toe. Meng nog even kort.
Snij de hoedjes van de tomaten, hol ze voorzicht uit met een lepel.Vul de tomaten op met de pastasalade, werk af met de resterende garnalen.Serveer met de kropsla en de rest van de avocadosaus.Smakelijk