Snij de ananas in kleine blokjes.Hak de paprika, lente-ui en optioneel de jalapeno heel fijn.Meng de ananas met de paprika, lente-ui, jalapeno en peterselie.Breng op smaak met wat peper, zout en limoensap. Dek af en bewaar in de koelkast.
Voor de komkommer salade
Snij de komkommer in kleine blokjes en meng met de yoghurt, munt, peterselie en wat peper en zout. Bewaar in de koelkast.
Voor de Tandoori köfte
Meng het gehakt met de tandoori pasta, griekse yoghurt, panko en snuifje zout.Meng goed, dek af zet voor minstens 30min in de koelkast. Mag ook langer
Vorm lange worstjes van het gehakt en steek optioneel op een stokje. Bak de köfte mooi gaar en krokant (langs alle kanten) op de bbq of grillpan.
Serveer de köfte met de ananassalsa en komkommer salade.Serveer er eventueel nog wat naanbrood of platbrood bij.Smakelijk