De avond voordien, meng de havermout met het verse sinaasappelsap. Dek af en laat een nachtje weken in de koelkast.
De volgende dag vlak voor het serveren voeg je de fijn geraspte appel, yoghurt en honing toe. Meng goed.
Geroosterde rabarber
Verwarm de oven voor op 190 graden. Snij de rabarber in blokjes van zo'n 3cm en doe in een ovenschaal samen met de honing en de kaneelstok. Je kan eventueel ook nog een klein scheutje water toevoegen. Meng kortRooster de rabarber voor zo'n 10min tot deze mooi zacht is maar toch zijn structuur behoudt.Je kan de geroosterde rabarber zowel warm, lauw als koud serveren.
Zoete dukkah
Beleg een bakplaat met bakpapier.Strooi de sesamzaadjes, maanzaad, amandelen, pijnboompitten en kaneel over de bakplaat samen met 1el olijfolie. Meng goed.Rooster voor zo'n 5min.Voeg de honing toe. Meng kort en bak nog eens 7min.Haal uit de oven en laat afkoelen. Doe dit afgekoelde mengsel in een blender en mix tot grove kruimels.
Serveer de overnight oats met de geroosterde rabarber en wat van de zoete dukkahSmakelijk