Verwarm de oven voor op 180 graden.Bekleed een bakplaat met bakpapier.Hak de pecannoten grof en doe in een mengkom samen met de havermout, chiazaad, lijnzaad, gepofte quinoa en snuifje zout. Meng even.Meng de gesmolten kokosolie met de agavesiroop/honing en de fijngeraspte zeste van sinaasappel. Giet dit bij de droge ingredienten en meng goed. Als dit mengsel iets te droog is, voeg nog wat extra gesmolten kokosolie toe.Stort de granola op de bakplaat en spreid goed uit.Bak de granola alvast 12min tot deze lichtjes begint te kleuren.Snij ondertussen de honingkoek/peperkoek in kleine blokjes.Haal de granola uit de oven, voeg de blokjes honingkoek/peperkoek toe en hussel goed.Bak nog eens 8 a 10min tot de granola mooi goudbruin is. Haal uit de oven en laat volledig afkoelen. Tijdens het afkoelen zal hij lekker krokant worden.Bewaar de granola luchtdicht