Verwarm de oven voor op 180 graden.Beleg een bakplaat met bakpapier
Snij de chorizo in kleine blokjes.Pel het teentje look en hak heel fijn.Meng het gehakt met de blokjes chorizo, look, rozijnen, 2el harissa, peterselie, peper en zout. Is het gehakt iets te nat, voeg dan wat paneermeel of panko toe.
Snij de vellen/plakjes bladerdeeg in rechthoekjes van zo'n 10x8cm Neem wat van het gehakt, maak er een klein worstje van, leg onderaan het plakje bladerdeeg en rol op. Leg op de bakplaatDoe hetzelfde met de rest van gehakt & bladerdeeg.Wrijf de worstenbroodjes in met wat losgeklopt ei. Bak de worstenbroodjes mooi goudbruin in de oven voor zo'n 25min. TIP > Het is normaal dat tijdens het bakken olie zal vrijkomen van de chorizo
Meng ondertussen de Griekse yoghurt met de resterende eetlepel harissa en een snuifje zout.
Als de worstenbroodjes mooi goudbruin zijn gebakken, haal uit de oven en laat even uitlekken op wat keukenpapier.Serveer met de yoghurt-harissa dipSmakelijk