6x originele recepten met tomaat

Tomatensalade met granaatappel

6x originele recepten met tomaat … en deze ligt heel voor de hand want ik ben helemaal in de ban van tomaten de laatste weken! Na ons succes met rabarber eerder dt jaar, was het tijd voor een nieuw projectje … tomaten! Totaal geen idee of het zou lukken, zijn we er aan begonnen en elke dag hield ik die plant nauwlettend in de gaten. Al vlug stonden er de eerste bloemetjes aan en niet veel later ontdekte ik het eerste mini-tomaatje, elke dag ontdekte ik wel een nieuw tomaatje. Super fascinerend om zoiets te zien groeien! Oke, sommige waren vlug rot … en toch hebben sommige hebben het overleefd en zijn ondertussen geoogst en geproefd!
Wat een wereld van verschil!

Tomatensalade met granaatappel

Een heerlijk simpel bijgerechtje voor bij de BBQ of voor doordeweeks, een leuk alternatief voor de traditionele schijfjes tomaat met fijngesnipperde ui, azijn, peper en zout.
Ontdek het recept hier

Tomatensalade met granaatappel

Gevulde tomaten

Het blijft een heerlijke klassieker die altijd zal smaken bij groot als klein, gevulde tomaten met rijst en gehakt.
Ontdek het recept hier

Gevulde tomaten-1

Risotto met geroosterde tomaten en rozemarijn

Iets wat elk seizoen geserveerd kan worden … Risotto! En deze versie met geroosterde tomaten en rozemarijn is lekker zomers en lekker makkelijk te maken.
Ontdek het recept hier

tomaten risotto-1

Tomatentaart

Een lekker simpel receptje waaraan je weinig tijd voor nodig hebt om te maken en je zowel kan serveren als hoofdgerecht (met een salade) of als apéro.
Ontdek het recept hier

tomatentaart

Geroosterde tomaten met aubergine en mozzarella

Tomaat met mozzarella een klassieke combinatie die altijd werkt, dit receptje is daar een leuke twist op met heerlijk geroosterde tomaten, aubergine, mozzarella en crunchy broodkruim met veel look.
Ontdek het recept hier 

Geroosterde tomaten met aubergine en mozzarella

Taartje met tomaat, prosciutto en burrata

Instant vakantiegevoel met dit taartje met tomaat, prosciutto en burrata … gewoon doordeweeks “some Italian vibes”
Ontdek het recept hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Wij gebruiken Google Analytics

Om de website beter op de bezoekers af te stemmen en gebruiksvriendelijker te maken maakt Eliens Cuisine gebruik van Google Analytics, een webanalyseservice die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over het gebruik van de website (met inbegrip van het IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google is aangesloten bij ‘Safe Harbour-principles’. Je kunt Google Analytics tracking toestaan, of niet. Als je het niet toestaat, kan je verder Eliens Cuisine gebruiken, zonder dat er data wordt opgestuurd naar Google Analytics.