«

»

Bericht afdrukken

Uitgetest : Snack’n’Go by Roll’eat

Whoop Whoop!!
Vorig jaar mocht ik de Boc’n’Roll (sandwich wrap) van Roll’eat uittesten, en nu mag ik een ander handigheidje uittesten van hen nl. Snack’n’Go’. Gewoon van de namen ben ik al fan :-).
De boc’n’roll gebruik ik nu nog steeds om mijn lunch mee te nemen, zo handig! En de snack’n’go is op korte tijd ook  een vaste waarde geworden om mee te nemen naar het werk of in mijn fitnesszak.

SnackNGo

Waar de boc’n’roll bedoelt is om je boterhammen of sandwich in te verpakken, is de snack’n’go bedoelt om tussendoortjes in te bewaren. Van fruit/ groentjes tot koekjes, het past perfect in dit leuke zakje. Zelfs 2 kleine boterhammetjes passen perfect in dit leuke herbruikbare en afwasbare zakje. Ja, de snack’n’go kan zelfs in de wasmachine en dat is nu eenmaal het concept dat Roll’Eat voor ogen had nl. Reuse & Reenjoy. Met als belangrijkste resultaat minder afval. Dat is toch iets waar iedereen naar probeert te streven, nietwaar?
Hiervan zie ik het resultaat zelf ook goed, zo is mijn verbruik in aluminiumfolie drastisch verminderd sinds ik in het bezit ben van de boc’n’roll en nu ook van de snack’n’go. Dus ook goed voor de portemonnee.
Nog een positief punt, mijn ergernis in de kast met daarin honderden plastic potjes die je amper kon stapelen en constant een rommeltje was, is nu weg en zo dus terug een beetje plaats.
Kortom dit leuke flexibele snack zakje is voor 100% goedgekeurd en wordt hier bijna dagelijks gebruikt om mijn tussendoortje voor het werk in mee te nemen of mijn “After workout snack”.

SnackNGo

Extra info :
> Snack’n’Go is verkrijgbaar in verschillende kleuren en motiefjes (voor ieder wat wils)
> Adviesprijs 8,95EUR
> Online te kopen via www.rolleat.com

SnackNGo

Permanente koppeling naar dit artikel: http://elienscuisine.be/reviews/uitgetest-snackngo-by-rolleat/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*